Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

H Hipp Greece συναντά το ΕΛΙΖΑ - Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού στα φαρμακεία Advance Pharmacies … με αγάπη για τα παιδιά που μας χρειάζονται.❤
Τα φαρμακεία ADVANCE και η HiPP, σειρά βιολογικών προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής, σχεδίασαν από κοινού μία ενέργεια υποστήριξης του έργου της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού - ΕΛΙΖΑ, που μέσα από τα προγράμματά της «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας έναν κύκλο προστασίας γύρω από κάθε κακοποιημένο παιδί και ευάλωτη οικογένεια.
H ιστορία του ΕΛΙΖΑ είναι η πραγματική ιστορία ενός παιδιού που δεν πρόλαβε να ανοίξει τα φτερά του.
❝Η Elisa Izquierdo (1989 – 1995) πέθανε κακοποιημένη στα 6 της χρόνια στη Νέα Υόρκη. Η Ελίζα έγινε σύμβολο και αιτία, ώστε να θεσπιστεί ο «Νόμος της Ελίζας», που επανακαθορίζει τις ευθύνες του κράτους και των κοινωνικών υπηρεσιών σε ό,τι αφορά την προστασία των παιδιών, ενώ η ιστορία της έγινε πρωτοσέλιδο στο περιοδικό ΤΙΜΕ με τίτλο «Α Shameful Death».❞
Η αποστολή και το έργο του ΕΛΙΖΑ άγγιξε ιδιαίτερα την εταιρεία Γερολυμάτος International που αντιπροσωπεύει τη μάρκα HiPP στην Ελλάδα, καθώς και την Advance και αποφασίσθηκε η ενίσχυση των δράσεών του, επικοινωνιακά και οικονομικά. Έτσι, η HiPP αποδίδει 0,50€ στο ΕΛΙΖΑ για κάθε προϊόν HiPP που θα πωλείται από τα φαρμακεία ADVANCE (μέχρι τέλος Αυγούστου).
📖 Επιπλέον, στο καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Vitalité δημοσιεύεται παρουσίαση του έργου του ΕΛΙΖΑ - Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού.
Ο κοινωνικός ρόλος των φαρμακοποιών-μελών της Advance Pharmacies είναι ενεργός και είναι τιμή και χαρά μας που η Γερολυμάτος International συνεργάζεται και στηρίζει έμπρακτα την όλη προσπάθεια.
#advancepharmacies #HiPP #eliza #ΕΛΙΖΑ

www.facebook.com/advancepharmacies.gr/photos/...