Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

TIPS ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
🥕🥦Ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και δημητριακά. Δεν αποκλείουμε τροφές από το καθημερινό μας διαιτολόγιο, όμως περιορίζουμε όσο είναι εφικτό τα κορεσμένα λιπαρά, τα τηγανιτά, τα αναψυκτικά και τη ζάχαρη.
💦Κατανάλωση άφθονου νερού μέσα στην ημέρα.
🍺Αποφυγή αλκοόλ και καπνίσματος.
🏃Σωματική άσκηση τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα.
👖Αποφυγή πολύ στενών ρούχων και ψηλών τακουνιών που επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Συμπληρώματα με πράσινο τσάι, πικραλίδα (να αποφεύγεται η χρήση του σε περίπτωση πεπτικού έλκους και σε ασθενείς με χολολιθίαση) σημύδα, λουΐζα και αγκινάρα παρουσιάζουν αντιοξειδωτικές και διουρητικές ιδιότητες, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή κατακρατήσεων. \Εάν είστε στην αναζήτηση αγοράς κάποιου καλλυντικού προϊόντος για μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη της επιδερμίδας, τότε αναζητήστε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας κρέμες που να περιέχουν τα εξής συστατικά:
1. Καφεΐνη, γνωστή για τη λιπολυτική της δράση, καθώς μπλοκάρει τους υποδοχείς που δίνουν την εντολή να παραχθεί λίπος.
2. Ρούσκο, gingo biloba και φυτά με μορφή εκχυλισμάτων ή αιθέριων ελαίων, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία.
3. Σημύδα, που συμβάλλει στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Δίνει από τα φύλλα της το εξαιρετικό σε αποτοξινωτικές, αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες έλαιο.
4. Ροζ πιπέρι, που συσφίγγει την επιδερμίδα και ενισχύει τη λιπόλυση.
⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δερμοκαλλυντικά που προκαλούν τοπική υπεραιμία (αίσθημα καύσου και ερυθρότητα) καλό είναι να αποφεύγονται από άτομα με ευρυαγγείες ή φλεβίτιδα.
Σημαντικό ρόλο παίζει και η ευρέως γνωστή για την αντιοξειδωτική και αναπλαστική της δράση βιταμίνη C 🍊Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και ταυτόχρονα διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Τέλος, σύμμαχος αυτής της προσπάθειας αποτελεί το συζευγμένο λινολεικο οξύ ή CLA το οποίο, σύμφωνα με μελέτες, συμβάλει στη μείωση του λιπώδους ιστού.
⚠️ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού απαιτείται
πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος να συμβουλευθείτε τον θεράποντα ιατρό σας. Ευχαριστούμε την Φαρμακοποιό Ραφαέλα Μαργαριτίδου @Φαρμακείο Μαργαριτιδη💯#cellulite #cellulitetreatment #stopcellulite #advancepharmacies#samospharmacies

www.facebook.com/864335590583353/photos/a.867...