Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

Επειδή όσο πλησιάζουν οι ανοιξιάτικες μέρες 😎 πολλοί θα ξεκινήσουν και το γυμναστήριο...και για όσους είναι η 1η τους φορά, όπως σε όλα τα πράγματα η πρώτη φορά συνεπάγεται φόβο για το άγνωστο και αμηχανία «τι είναι αυτό που ξεκινάω ; θα τα καταφέρω ;» Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στον σωστό δρόμο.💪
⓵ ΣΤΑΔΙΟ
Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε είναι να βρείτε το πιο κοντινό και καλό γυμναστήριο, όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό. Το σημαντικότερο είναι να έχετε την δυνατότητα να φτάσετε στον χώρο που θα γυμναστείτε σε μικρό χρονικό διάστημα και ιδανικότερα, να μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια.
⓶ ΣΤΑΔΙΟ
Το δεύτερο που θα πρέπει να αναρωτηθείτε είναι τι στόχους έχετε:
• Θέλετε να χάσετε κιλά ;
• Θέλετε απλά να αποκτήσει το σώμα σας περισσότερη μυϊκή τόνωση ;
• Έχετε έλλειψη μυϊκής μάζας και θέλετε να την αυξήσετε ;
• Υπάρχει η ανάγκη για αποκατάσταση μετά από κάποιο τραυματισμό
• Σκοπός σας είναι ένα υγιές και δυνατό σώμα που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας ;
Ο καθορισμός του στόχου είναι πολύ σημαντικός γιατί θα σας οδηγήσει στο να αποφασίσετε το είδος της γυμναστικής που σας ταιριάζει.
⓷ ΣΤΑΔΙΟ
«Από που ξεκινάω και που τελειώνω ;» Μην φοβάστε, εδώ μπαίνουμε στο τρίτο στάδιο της σημαντικής σας προσπάθειας. Αφού ξέρετε ποιος είναι ο στόχος, βρίσκετε τον υπεύθυνο, που δεν είναι άλλος από τον γυμναστή και μαζί βάζετε σε εφαρμογή το πρόγραμμα που σας αντιπροσωπεύει.
⓸ ΣΤΑΔΙΟ
Τελευταίο στάδιο είναι η συχνότητα των επισκέψεων. Σχετικά με αυτό η απάντηση έχει 2 λέξεις: ⚠ Όχι υπερβολές. Τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι μία ικανοποιητική συχνότητα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πόσο θα αντέξετε σε βάθος χρόνου. Είναι προτιμότερο λοιπόν να κάνετε χρήση δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου η συχνότητα αυτή να γίνει τρόπος ζωής για εσάς. 👍 Ευχαριστούμε τον Αθλητικός Όμιλος Ιλισσός: Ping Pong, Tennis & Fitness και τον Σταμούλη Νίκο, Personal Trainer, Υπεύθυνο στον ΑΟΙΚ, www.aoik.gr
#samospharmacies

www.facebook.com/864335590583353/photos/a.867...