Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

Αν και τα τελευταία δύο χρόνια, με την είσοδο του CoVID-19 στη ζωή μας, η ανάγκη για δυνατό ανοσοποιητικό πρέπει να είναι παρούσα όλους τους μήνες του έτους, δεν παύει να εντείνεται κατά τους χειμερινούς μήνες, τόσο διότι ο CoVID-19 παρουσιάζει μεγαλύτερη επικινδυνότητα, λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας, αλλά και γιατί αρκετές λοιμώξεις και ιώσεις εμφανίζονται την εποχή αυτή.
Επειδή δεν είναι πάντα εύκολο να προσλαμβάνει κάποιος μέσω της διατροφής όλες τις βιταμίνες , μπορούμε ενόψει των ιώσεων του χειμώνα, να δώσουμε μια ώθηση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα χρησιμοποιώντας ένα συμπλήρωμα διατροφής. Ευχαριστούε για τις πολύτιμες πληροφορίες Kontos Pharmacy ♥
🍀Ένα συμπλήρωμα με βιταμίνη C ιδανικά σε συγκέντρωση 1000mg ή ακόμη και 500mg, αν συνδυάζεται με άλλα τονωτικά στοιχεία, είναι απαραίτητο λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης.
Συμπλήρωμα με ψευδάργυρο: Ο ψευδάργυρος (Zn) είναι σημαντικός γιατί η χαμηλή ποσότητά του στον οργανισμό προκαλεί μειωμένη ανοσοαπόκριση..
🍀Αντιοξειδωτικές βιταμίνες: Εκτός της Βιταμίνης C, αντιοξειδωτικές είναι και οι Βιταμίνες Α και Ε, καθώς και το Σελήνιο
🍀Βιταμίνη D . Tα συμπληρώματα βιταμίνης D προστατεύουν τους ανθρώπους από τις λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος.
🍀Εχινάκεα. Σύμφωνα με έρευνες στο περιοδικό Lancet Infectious Diseases σχετικά με την αξιολόγηση των επιπτώσεων της εχινάκεα, προσδιορίστηκε πως η εχενάκεια:
1. Μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες ιώσεων κατά 58%.
2. Μειώνει τη διάρκεια του κοινού κρυολογήματος κατά περίπου μιάμιση ημέρα.
🍀Συμπλήρωμα με Πρόπολη: Σε γενικές γραμμές, η πρόπολη φαίνεται να έχει δράση ενάντια στα παθογόνα βακτήρια, στους ιούς και στους μύκητες, αντιφλεγμονώδη δράση καθώς και θετική επίδραση σε διάφορες παθήσεις του δέρματος.
🍀Συμπληρώματα με Σαμπούκο: Η λήψη σαμπούκου τις πρώτες ημέρες του κρυολογήματος και της γρίπης, φάνηκε πως βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση, στη μείωση των φλεγμονών του ανώτερου ανοσοποιητικού καθώς και στη μείωση των συμπτωμάτων όπως πυρετό, πονοκέφαλο, μυϊκό πόνο και συμφόρηση της μύτης μετά από μόλις 24 ώρες.
🍀Συμπληρώματα για τόνωση και ενέργεια: Μην ξεχνάμε πως λοιμώξεις και ιώσεις προκαλούν κατατονία και κόπωση, ακόμη και την περίοδο αμέσως μετά την ανάρρωση. Ένα καλό τονωτικό όμως, που θα σας συστήσει ο φαρμακοποιός σας μέλος του δικτύου Advance Pharmacies, θα είναι ο βοηθός σας τις ημέρες που θα πρέπει να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα με Ginseng επιπρόσθετα και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. SamosPharmacies #winter #strongimmunesystem #protectyourhealth

www.facebook.com/864335590583353/photos/a.867...