Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

Ποια μπορεί να είναι τα ιδανικά σ ν α κ για την υγεία και το αδυνάτισμα μας, μιας που η Άνοιξη είναι εδω;
Τα αμύγδαλα αλλά και τα αποξηραμένα σύκα αποτελούν ιδανικές τροφές ωστόσο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα καταναλώνουμε ανεξέλεγκτα! Ας ορίσουμε λοιπόν τη σχέση
━ ποσότητας & θερμίδας━ ώστε να μην χάνουμε το μέτρο!
📍 θερμίδες 💯=14 Αμύγδαλα
Τα αμύγδαλα παρά το γεγονός πως είναι ένα υψηλής διατροφικής αξίας τρόφιμο αποτελούν εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών. Είναι πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνη Ε, φώσφορο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, πρωτεϊνες και φυτικές ίνες. Βοηθούν στην μείωση της κακής χοληστερίνης (LDL) και στην αύξηση της καλής (HDL), παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία στον οργανισμό προστατεύοντας από πολλές παθήσεις, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και βοηθούν στον έλεγχο του βάρους καθώς η κατανάλωση τους προκαλεί κορεσμό λόγω των φυτικών ινών και των πρωτεϊνών που περιέχουν.
📍 θερμίδες 💯 = 1,5 Αποξηραμένο Σύκο
Τα αποξηραμένα σύκα έχουν υψηλή συγκέντρωση φυτικών ινών, ασβεστίου, καλίου αλλά και σακχάρων. Αποτελούν σύμμαχο για την καλή υγεία και παρέχουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Οι φυτικές ίνες που περιέχουν είναι περισσότερες από τα πιο πολλά φρούτα. Οι ίνες βοηθούν στον κορεσμό αλλά και στην μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης στο αίμα.
#samospharmacies
#snacks #nutrition #calories #dailycaloricneeds #friendlysnacks #advancepharmacies #advancehealth

www.facebook.com/864335590583353/photos/a.867...